tisdag 1 december 2009

Status

Det är satan i mig för mörkt att ha karakär just nu: choklad är mitt mellannamn, jag sover så länge det bara går om mornarna vilket betyder bye bye yoga och på dagarna går jag mest omkring och ser ut som ett blekt russin. Nu ska jag lyssna på rivig rock och strosa omkring i mina rosa kalsonger tills det är dags att susa iväg på jumppa med minstingen.

Märkte just den underbara kontrasten mellan förra inlägget och denna

3 kommentarer:

Malin sa...

moahhaahaahii!!! :o) förlåt min munterhet, men dedä va så bra skrivet o med så hög igenkänningsfaktor så ja kan int sluta fnittra ...*smyger iväg o snappar åt mej en godis från barnens julkalender* (hinner fylla på många ggr ännu ;)

Nina sa...

Underbart stavfel du har i första meningen. Jag fattade liksom inte varför du inte kan vara kär i nån karl bara för att det är mörkt... :) :) :)

Imorron yinyoga vännen! Det kan ingen choklad i världen ändra på - varken den du redan ätit och den som bara väntar på att bli uppäten!

Klem!

Å sa...

Malin---> Jag gillar din smyg-stil! Jag kör också med den *blygsam* :)
Nina--> Oj gapflabb! Genusfelet i sista meningen påtade mig så jag märkte inte ens min antikärlek till karlar. Yinyoga, går hand i hand med månen. Kommer att bli wunderbar!!