onsdag 18 mars 2009

Vem är vem?


Tänka sig, finaste Lotta tycker jag liknar Jenny Östergren och finaste Mia säger att jag mest påminner om Carina Berg. Så fina komplimanger, det tackar jag för en vacker soldag som denna.

Fast jag tycker jag mest påminner om Danny, och det är absolut inte tänkt som en förolämpning å min sida. Jag tycker han är riktigt söt.

Och så en utmaning, vem har ni hört att ni liknar? Kryp fram till look-alike altaret och erkänn är ni snälla.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Å va kul, för nu kom jag ihåg vem jag liknar (enligt en kompis): Hon som spelar Veronica Mars, Kirsten Bell. Måsta Googel fram na bildre på hennar. Nåjaa, kanske kanske. :)

linda sa...

Har fått höra Katie Holmes ett antal gånger. Njaa.. fast kanske lite mer likt när jag hade mörkare hår. Dessutom e hon ganska uncool sen hon gifte sig me Jag-är-så-kär-att-ja-hoppar-i-soffan-Tomppa. Jag sku hellre vara lik nån som sku vara lite häftigare...

Ida sa...

Mia-> Jå, faktiskt naliti. Men ja tycker du liknar Scarlett Johanson riktigt mytsi!

Linda-> Sidu bara, du påminner faktiskt om henne. Var inte så hård mot Tomppa, alla har vi väl hoppat i soffan av kärlek. Eller så inte. Men vet du vem du liknar riktigt supermycket: Christina Ricci! Inte de bilder av henne där hon ser läskig ut utna de "normala" bilderna. Googla och check it out.