onsdag 30 september 2009

O lala

Bonjour mes amies. Detoxen har gjordt mig mera fransk! Idag har massor med franska ord, meningar och uttryck snurrat i mitt huvud, har ingen som helst aning om varför.

Detox baby. Detox.

3 kommentarer:

Nina sa...

Hoppas detoxen även gör att andra i din närhet blir smittade av ditt osannolika språköra, tack ;) Är förstås himla nyfiken på din detox (något som jag själv lite funderar på någongång... I guess även det kommer till en när det är dags?!!) och är ju lite besviken på att vi inte kan ses och babbla över en tekopp just ikväll. Men det kommer fler kvällar, sådana som är ännu mörkare än denhär - OCH DÅ tänder vi ännu fler ljus, dricker ännu mera te och pratar om allt det som ligger oss närmast om hjärtat!

Om Namah Shivaya
(inte franska, men det andra underbara språket!)

Yå sa...

Spiken på huvudet min amie! Jo, allt visar sig. Själv funderade jag en bra stund innan jag gjorde slag i saken, men efter att jag råkade höra ett radioprogram om detox och sedan dessutom snubblade in på en blogg där innehavaren detoxade sig - då kände jag det var dags.
Allt visar sig, allt ordnar sig.

Om Namah Shivaya

Unknown sa...

;)
Alltför många år sen jag gjorde detox. (Vi får mejlas och så, jag hoppade av FB när jag märkte att jag inte kunde låta bli att logga in även när jag inte alls hade tid för det! Eh ...)