torsdag 11 juni 2009

Räddad

Jobbet räddat, åtminstone för denna gång. Vi är tydligen ett besvärligt och dyrt schack, jag och mina kolleger. Nu ska jag avbryta bloggandet förrän jag delger er mina innersta ocensurerade tankar om utvalda människor i styrande positioner.

2 kommentarer:

Nina sa...

Grattis till räddningen, men trist om det inte lämnat helhjärtade efterdyningar. Önska de styrande ett lyckligt liv (det var visst så som Mia T sade?!)...!
Om Shanti

Ida sa...

Jag varken kan eller vill jobba inom min proffession en längre tid, min utbildning är väl lite skral men den borde kunna ge något slags jobb inom en annan bransch. Det är de som varit inom yrket länge, som vill och kan jobba som s.b.som jag tycker har en ledsam sits. Och barnen förstås, som behöver oss. Men, så bestämmer man alltid sitt egenvärde. Fastän andra, och de är få, tycker att det jobb man utför är utbytbart så måste man själv ha vett i skallen att sträcka på sig och känna sig lite viktig. Också i Österbotten. Och ja, jag ska med hela mitt hjärta önska de styrande ett lyckligt liv. Bättre det än att slösa energi på att ha "lejdon". :)

Om shanti.