söndag 13 februari 2011

Allt på en gång

När man har som mest tid att skriva, då blir det minst skrivet. Intressant det där, kanske ett uns stress och jäkt inte är så illa ändå. Idag är vi väl de enda i plattlandet som inte skriker halsen av oss på idolkonsert. Istället blev det biobesök (betyg 5/5) och pizza på agendan för la familia. Givetvis tog jag hem halva pizzan, är sällan så hungrig att jag skulle orka en hel tack så mycket. Nu är kvällssnackset fixat, skönt att slippa skåpplundringen som annars brukar inledas kl 21.

Anti-godis tiden går fint. Nå nej, jag äter inget snask men gillar det icke alls, min lever protesterar (det kliar under mina fötter) och jag har faktiskt fått lite tandvärk. Intressant det där, kanske ett uns godis nu och då inte är så illa ändå. Äldstingen ville äta karkki idag då Far i huset snaskade på bio men jag höll ett brandtal om karaktär, inre styrka och målmedvetenhet. Jag talade lika mycket åt mig själv som åt barna. I miss my sugar.

Bilder från veckan som gått. Vi tar liksom allt på en gång.
Osmo Cosmo är vår baby. En något hårig, men ack så självständig baby. Just the way I like it.
Nyttiga fetternas kväll. Vi åt avocado i dipform, linfröolja i bärsmoothie, grädde på LCHF tårta, olivolja i grissini samt chips friterat i solrosolja. Samt C-vitamin boost i drickform. Jag kände mig rysligt smart dagen därpå.



Jag får inte ens heliga Paulias att hållas vid liv längre. Skam.


Frukt i mängd och massor. Inte så värst LCHF men så gott så gott. Och dessutom är jag ingen LCHF:are, är för veggo för det.

Efter denna bild har jag köpt mera honung. Det börjar bli nästan absurt. Jag och min dunderhonung.





2 kommentarer:

Anonym sa...

*vinkar* Här är andra huset i byn, som har lamporna tända... Inget Idol för vår del heller :)
Bra att veta vem jag ringer när honungen är slut och jag får panik, kram!
-Nina med solhälsningarna, oinloggad-

Ida sa...

Är honungen slut är det för att jag har köpt alla burkar som finns. Då får du en av mig.
Kram tebax!